Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Schrobmachine huren

Vergelijk verhuurbedrijven

Alle afstanden
 • 5 km
 • 10 km
 • 25 km
 • 50 km
 • 75 km
 • Alle afstanden

Huuralternatieven

Alles blinkend schoon met een gehuurde schrobmachine!

Een schrobmachine huren kan bij verschillende verhuurbedrijven, die vaak ook andere reinigingsapparaten aanbieden zoals veegmachines en stof- en waterzuigers. Een schrobmachine kun je gebruiken om vrijwel elke soort vloer mee te schrobben en te boenen. Het perfecte apparaat om te huren als je een vloer diep wilt reinigen of desinfecteren. Schrobmachines zijn te huur in veel verschillende soorten en maten, zowel duw- als stamodellen. Ook zijn er zitschrobmachines, welke geschikt zijn voor grote oppervlaktes.

Handige informatie en weetjes over schrobmachines

Er zijn compacte schrobmachines te huur waarbij je achter de machine aan loopt en deze met de hand bediend. De meeste schrobmachines zijn bedoeld voor het snel en efficiënt reinigen van vloeren van zeil, beton en tegelvloeren, maar ook van houten vloeren en parket. De meeste schrobmachines zijn elektrisch, en sommigen zijn zelfs draadloos. Deze schrobmachines werken op een accu. Zorg dat je de accu voldoende oplaadt voor gebruik en/of huur een extra accu. Een schrobmachine maakt gebruik van water, maar ook van reinigingsmiddel en losse borstels en/of pads. Deze extra’s zijn vrijwel altijd verkrijgbaar bij het desbetreffende verhuurbedrijf. Het aanschaffen van een nieuwe machine is vaak erg duur: de meest efficiënte, goedkope en snelle oplossing is het huren van een schrobmachine via Huren.nl!

Uiteenlopende soorten en maten schrobmachines te huur

Schrobmachines zijn te huur met een vermogen van 400 tot wel 2.710 Watt. De inhoud van de schoonwatertank varieert van 10 liter tot wel 114 liter. Huur daarom een grote schrobmachine als je een grote oppervlakte moet schoonmaken. Het gewicht van schrobmachines kan licht en handzaam zijn (22 kilogram), maar ook erg zwaar (460 kilogram). Houd hier rekening mee bij het (laten) vervoeren van de schrobmachine. Let ook op de werkbreedte, die erg afhankelijk is van het model, en tussen de 33 en 85 centimeter ligt. Hoe groter de diameter van de borstel, hoe groter de oppervlakte dat de borstel schoonmaakt. Bekijk en vergelijk verhuurders van een schrobmachine via Huren.nl.

Kenmerken en varianten

 • Max. stoomtemperatuur
  155 °C
 • Vermogen
  variërend van 2200 tot 3000 W
 • Tankinhoud
  variërend van 3 tot 5 l
 • Druk
  variërend van 3,2 tot 6 bar
Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!